Att vara raggare är en hel livsstil, men kläderna är en viktig del av en raggares image. Många raggare gillar att ha gamla kläder, eftersom de har den rätta stilen. Men det går förstås alldeles utmärkt att kombinera nya kläder för att skapa en äkta raggarlook. Du hittar bomberjackor dam NA-KD som passar utmärkt att kombinera med andra kläder, gärna second hand för att få en stil du trivs i som raggare.

Kombinera gammalt och nytt

Att handla kläder second hand har många fördelar. Det är bra för miljön, det är billigt och du kan hitta riktigt snygga raggarkläder som inte tillverkas längre. Men det är inte alltid så lätt att hitta exakt det man söker när man handlar begagnat. Därför är ett tips att kombinera både gammalt och nytt för att hitta den rätta stilen.

Med bomberjackor dam NA-KD tillsammans med en prickig klänning och ett snyggt hårband kan du få till en riktigt bra raggarstil.

Okategoriserade