Ett intresse som de flesta raggare har gemensamt är fordon och bilar. Därför kändes det passande att vi i det här inlägget ger dig tips på hur du kan gå tillväga för att hitta olika typer av fordon och maskiner till ett billigare pris.

Köp fordon på nätet

Det främsta tipset vi har till dig som vill köpa ett fordon eller maskin är att göra det online. Det finns flera sajter som samlar fordonsannonser på nätet. Ett exempel på det är Blinto.se där du hittar allt från fordon till olika maskiner för lantbruk och skogsbruk. Om du exempelvis bor på landet och driver ett lantbruk finns det flera maskiner som är viktiga för ditt dagliga arbete på gården. Till exempel traktor. Har din befintliga traktor gått sönder eller om du behöver en uppgradering kan du på nätet hitta många olika traktorer som är välfungerande.

När du söker efter fordon på nätet kan du sortera efter fordon i hela Sverige eller i ett specifikt län. Till exempel Skåne. På så sätt kan du hitta fordon du är i behov av i närheten av dig. Men det kan också vara värt att åka en bit för att hämta hem fordonet om du lyckas få det till ett riktigt bra pris.

På sajten finns det bra bilder där du får ett bra hum om fordonens skick. Det finns även information om årgång och annan information som du kan läsa för att avgöra om maskinen är något du vill ha.