Raggare har funnits sedan 1950-talet och är vanligast i mindre orter, samt glesbygder. Där far de runt i sina raggarbilar med en snusprilla i munnen och raggarmusik på hög volym. Att cruisa runt är deras specialitet och de gör det gärna tillsammans. Att många raggare snusar är också väldigt känt. Det finns många olika snussorter. På Nettotobak kan man läsa mer om olika snussorter och vad för typer av snus man kan snusa. Det finns ett brett utbud av både portionssnus och baksnus.

Raggarbilar

Det är lätt att känna igen raggare med sina raggarbilar, men de har ofta en klädstil som också sticker ut. Läderjackor, jeans och cowboy-stövlar är klassiska raggarkläder och därför kan man enkelt känna igen en raggare. De kör ofta runt i amerikanska bilar och väldigt ofta tillsammans med andra raggare. De kan även ha utställningar av sina raggarbilar som människor kan komma och titta på.